Duurzame samenwerking en duurzaamheid in relatie zijn key in onze aanpak.

De volgende klanten hebben wij, vaak in meerdere trajecten, mogen begeleiden met hun TenderPresentaties:

Boele & van Eesteren

VolkerRail


VolkerInfra


Visser & Smit Bouw


VIOS Bouwgroep


IJbouw bv


M2mobi


Nieman Groep


TESTIMONIALS WAAR WE TROTS OP ZIJN!

Ik zou een samenwerking met Wendy aanbevelen. We hebben erg prettig gewerkt en ik vond de tips zeker nuttig.
In korte tijd hebben we een professionele presentatie weten neer te zetten en heb je ons alle 4 goede feedback gegeven wat zeker nodig was om goed over te komen bij de klant.Uiteindelijk ook nog het werk gescoord, wat willen we nog meer. Top!

Jeroen van Summeren - Visser & Smit Bouw

De Tenderpresentatie was hét moment waarin we in één uur onze ambities voor de klant konden laten zien. Daarom was het heel goed dat Wendy met de frisse blik van een buitenstaander ons hielp om de focus te leggen op dat wat de klant daadwerkelijk van ons wil weten. Met haar enthousiaste inbreng wist Wendy in de voorbereiding van de presentatie het maximal uit het team te halen. Dat leverde niet alleen heel veel plezier, maar ook nog eens de hoofdprijs op: het winnen van de tender!

Albert Brink - Boele & van Eesteren bv

Wij zijn erg geholpen door met Wendy te sparren over de insteek van onze Tenderpresentatie. Door vanuit onszelf te presenteren was de inhoud veel krachtiger. Super goede keus! Ook voor de anderen een eye opener. We hebben duidelijk haar aanwijzingen gebruikt. Complimenten ook voor Wendy"s krachtig optreden bij het oefenen. Respect!

Tony Rikken - VolkerInfra

Wil je iemand die mensen in zijn kracht zet? Bel Wendy. Flexibel, zakelijk en kundig op een prettige manier. Met energie, humor en scherpte in wat de klant wil horen. En dan samen kijken hoe we dit visueel met sheets en non-verbale communicatie kunnen raken. Stelt onzekere projectmanager op zijn gemak.

Thijs Dingjan - Visser & Smidt Bouw